sneltest IQ volwassenen

In by Krijn van Sparrentak


Evenement beschrijving

Bent u als volwassene benieuwd naar uw IQ? Maak dan gebruik van dit unieke aanbod! Door een individuele intelligentietest af te laten nemen krijgt u zicht op uw sterke en minder sterke cognitieve capaciteiten. De resultaten worden vastgelegd in een samenvattend verslag en gevolgd door een telefonische toelichting.  Binnen enkele dagen na het afnemen van de test kunnen we met u de uitslag bespreken!

Alléén tijdens de week van de hoogbegaafdheid kunt u een sneltest laten afnemen, zonder lange wachttijden. Er wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV-NL, de meest gebruikte test voor volwassenen en jong volwassenen. Na toezending van het verslag is er telefonisch contact om de resultaten toe te lichten.

De test wordt afgenomen in de praktijk van DIDAQT in Goes en neemt een ochtend of middag in beslag. De tijden worden aangepast aan uw reisschema. Voorafgaand ontvangt u een aanmeldformulier. We starten met een kennismakingsgesprek en lassen halverwege een pauze in. Afname gebeurt in een persoonlijke en ontspannen sfeer, deels mondeling en deels met I-pad.

Reserveer tijdig. Aanmelden voor een IQ-test in deze vorm kan alléén in de Week van de Hoogbegaafdheid! Bezoek voor meer info de site www.didaqt.nl.

Kosten voor deze sneltest: 350,=.

 

Details

  • Organisator: Praktijk DidaQt, onderzoek en advies bij vermoeden van hoogbegaafdheid
  • van: zaterdag 5 maart 09:00 tot: zaterdag 12 maart 17:00
  • https://didaqt.nl
  • Prijs: € 350,00

Aanmelden via de website:

Adres

Praktijk DIDAQT,
Pauwenhof 51, 4461 SC Goes, Nederland.

Meer informatie: