Psycho-educatie hoogbegaafde tiener – met 40%korting

In by Tamar Coaching


Evenement beschrijving

Je bent een tiener en je bent hoogbegaafd. Wat betekent dat eigenlijk precies? Waarin ben je anders, en waarin hetzelfde als andere tieners? Wat is het effect van de puberteit op hoe jij je hoogbegaafdheid ervaart, en andersom?

Deze vragen, en meer, komen aan bod tijdens dit nieuwe individuele traject dat ik lanceer tijdens de week van de hoogbegaafdheid!

Na een gezamenlijk startgesprek met ouder(s) en tiener zijn er 3 individuele sessies waarin we ingaan op de vragen waar de tiener mee zit met betrekking tot zijn/haar hoogbegaafdheid.

Tijdens deze sessies gaat de tiener ontdekken wat zijn/haar kwaliteiten zijn en hoe die gelinkt zijn aan zijn/haar hoogbegaafdheid. Ook staan we stil bij de emoties, zorgen en uitdagingen van de tiener rondom het hoogbegaafd zijn.

Termen als zijnskenmerken en executieve functies worden uitgebreid besproken.

——-

In de week van de hoogbegaafdheid lanceer ik dit traject en bied ik er twee aan met 40% korting. Dus voor 222 euro ipv 370!

Live op locatie in Hilversum.

Hou mijn socials in de gaten en reageer snel tijdens de week van de hoogbegaafdheid, dan kan jouw tiener nog in maart een start maken met het krijgen van meer inzicht in en waardering voor zijn/haar eigen hoogbegaafdheid!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Buisweg 7A, 1222 EZ Hilversum, Nederland.

Meer informatie: