Proefsessies Brainspotting (30 minuten)

In by 3DFlow


Evenement beschrijving

Op hoeveel procent van je potentieel leef jij?

Wat houdt je tegen om op je niveau te leven?

Brainspotting is een innovatieve methode om belemmeringen op te lossen en innerlijke programmeringen (bijv wat jou raakt en in welke mate je daar last van hebt) te optimaliseren. Brainspotting is ontwikkeld uit EMDR.

Brainspotting is bijzonder waardevol voor hoogbegaafden omdat het fysiek gericht is (“hoe voelt dat in je lichaam”) in plaats van cognitief. Dat is altijd direct bij de kern en de enige plek waar de belemmering echt kan oplossen: “het voelt gewoon niet meer zo”.

Hoe? Kort gezegd door het zelforganiserend vermogen van het brein weer een ingang te bieden in wat het ooit uit het bewustzijn heeft weggemaakt omdat het op dat moment teveel was om te verwerken. Dat gebeurt door naar een bepaalde plek te kijken en te volgen wat er op komt: gefocuste mindfulness vanuit je stoel.

Irene van de Schaar is ervaringsdeskundige in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit en gespecialiseerd in brainspotting. Zij werkt veel met hoogbegaafden van alle leeftijden en heeft succesvolle ervaring met het laten oplossen van oa frustratie, onrust, afgehaakt zijn, niet begrepen voelen, weinig verbinding ervaren, verdriet, vastlopen, motivatieproblemen, moeite met school of loopbaan, thuiszitten, faalangst of andere angst, burn-out, somberheid, jezelf in de weg zitten op wat voor manier dan ook.

Als je meer over brainspotting voor hoogbegaafden wil weten, schrijf je dan ook in voor het webinar (woensdag 9 maart 20-21 uur).

Wil je het een keer ervaren, meld je dan aan voor een gratis proefsessie. Dat kan naar keuze ONLINE of live in Rotterdam, op een nader af te spreken tijdstip.

Details

  • Organisator: 3D Flow
  • van: dinsdag 8 maart 10:00 tot: dinsdag 8 maart 13:00
  • https://www.3dflow.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

3D Flow,
Theo van Doesburgstraat 1, Rotterdam, Nederland.

Meer informatie: