Positief opvoeden workshop 6 maart, 20.00, Zoom

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Begaafd opvoeden met je hart! Maak kennis met Positive discipline

Opvoeden een van de moeilijkste en ook belangrijkste taken ter wereld is, maar het zo’n beetje het enige dat je mag doen zonder diploma. Het is dus niet zo gek als je vragen hebt over hoe je effectief en positief met opvoedingssituaties kunt omgaan. Als ouder van hoogbegaafde kinderen ervaar je dat vaak nog meer.

De oudercursus van Positive Discipline leer je niet alleen wat positief opvoeden inhoudt, maar ook hoe je het kunt toepassen. Hoe je anders naar het gedrag van je kinderen kunt kijken. Tijdens  de cursus leer je samen met andere ouders over de achtergrond van Positive Discipline en vertel je elkaar wat bij jou werkt. Je leert je ook te kijken naar jouw aanpak. De oefeningen versterken je vaardigheden en bieden je kansen om het eens anders aan te pakken.

Ervaringen van anderen met deze online cursus:

Er zijn bij ons thuis minder stress-situaties ondanks minder controle. Ik heb een andere kijk gekregen op kinderen, gezin, partner en vooral mijzelf.

Wil jij dit ook ervaren? Doe dan mee aan onze gratis introductie bijeenkomst Positie Discipline op 6 maart 2023. Online via Zoom ! We beginnen  20.00 uur. Meld je snel aan, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol!

Details

  • Organisator: Meer dan IQ
  • van: maandag 6 maart 20:00 tot: maandag 6 maart 21:00
  • https://meerdaniq.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom, vooraf aanmelden,
Boerkist, 7943 LA Meppel, Nederland.

Meer informatie: