Peers4Parents Experience Leiden

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Ouders van kinderen met kenmerken van begaafdheid ervaren vaak andere uitdagingen in de opvoeding dan de meeste andere ouders. Deze kinderen zijn creatief, denken diep door en hebben een hoog bewustzijn. Zij beleven hun innerlijke wereld en alles daarbuiten vaak zeer intens. Deze intensiteit is voor de buitenwereld soms moeilijk te bevatten. Het kind, op zijn beurt, voelt zich vervolgens vaak niet begrepen. In het ergste geval kan het kind zich niet spiegelen aan de omgeving en ontwikkelt het mogelijk een verkeerd zelfbeeld.

Als ouders sta je voor de uitdaging om je kind te ondersteunen in het leren kennen van zichzelf en te leren leven in afstemming op en met anderen. De mismatch tussen wie het kind is, wat het nodig heeft om zich te ontwikkelen en de mogelijkheden die de omgeving biedt, kan die taak bemoeilijken of simpelweg minder leuk maken. Dit geeft opvoedstress en kost energie. Door de belasting kan ook de communicatie binnen het gezin onder druk komen te staan.

Peers4Parents richt zich op de ondersteuning van ouders in de opvoeding. Omdat positief opvoeden meer energie, emotionele balans en opvoedplezier geeft.

Er komen een aantal Peers4Parents thema’s in samenhang aan bod: Begaafdheidskenmerken, Communicatie: sleutel tot relaties en Intensiteit, perfectionisme en stress.

Wil jij ervaren wat Peers4Parents voor je kan betekenen? Benut dan deze kans, we ontmoeten je graag!

De Peers4Parents Experience op 7 maart vanaf 19.30 uur wordt begeleid door Lilian Snijders van de Leidse Aanpak.

Graag even vooraf aanmelden met hoeveel personen je komt, zodat we weten op hoeveel ouders we kunnen rekenen. Geef daarbij ook de naam/namen en leeftijd(en) van je kind(eren) door.

Meer informatie over Peers4Parents vind je hier: https://peers4parents.nl

Details

  • Organisator: Peers4Parents
  • van: maandag 7 maart 19:30 tot: maandag 7 maart 21:30
  • http://peers4parents.nl
  • Prijs: € € 12,50 pp of € 20,00 per koppel

Aanmelden via de website:

Adres

Het LEF,
Lammenschansweg 6, 2313 DW Leiden, Nederland.