Peers4Parents Experience Arnhem-Nijmegen

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Peers4Parents biedt (h)erkenning en begeleiding voor ouders van begaafde kinderen. De sociale en emotionele ontwikkeling en het welbevinden van kinderen staat daarbij centraal.

Tijdens deze avond kun je laagdrempelig kennismaken met de Peers4Parents facilitators in de regio Arnhem-Nijmegen. Je ontmoet andere ouders van begaafde kinderen en kunt ervaren hoe wij de uitwisseling van ervaringen en inzichten tussen ouders faciliteren in de oudergroepen die we begeleiden. Er komen een aantal Peers4Parents thema’s in samenhang aan bod: Begaafdheidskenmerken, Communicatie: sleutel tot relaties en Intensiteit, perfectionisme en stress.

Wil jij ervaren wat Peers4Parents voor je kan betekenen? Benut dan deze kans, we ontmoeten je graag tijdens deze speciale Peers4Parents Experience!

De prijs is €10,- per deelnemende ouder. Graag even vooraf aanmelden met hoeveel je komt, zodat we weten op hoeveel ouders we kunnen rekenen.

N.B. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de locatie nog aangepast worden naar een andere locatie in Arnhem of Nijmegen.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Kikidio Velp,
Prins Hendriklaan 24, Velp, Nederland.

Meer informatie: