Peers4Parents Experience

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Op woensdagochtend 8 maart 2023 is er van 9.30 tot 11.00 een thema bijeenkomst voor ouders van hoogbegaafde en dubbel bijzondere kinderen en jongeren in de regio Oss. Deze ouders ervaren andere uitdagingen in de opvoeding dan andere ouders. Het Peers4Parents-concept biedt een veilige ruimte voor onderlinge ondersteuning in een ontspannen sfeer. De bijeenkomst wordt begeleid door Cécile de Bruin van Talentig en Sabine Kuijpers van MetaMatica.

Ná de P4P-experience kun je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij een programma van vijf woensdagochtenden in Oss in de periode april – juni 2023. In vijf themabijeenkomsten worden diverse onderwerpen besproken, zoals: ‘Kenmerken van begaafde kinderen’, ‘Intensiteit, perfectionisme en stress’, ‘Motivatie, enthousiasme en (onder)presteren’, ‘Idealisme, (on)gelukkig zijn en depressie’ en ‘Discipline en zelfmanagement’.

De organisatoren van deze bijeenkomsten spreken vanuit eigen ervaring en zijn getrainde gespreksleiders. Uniek aan het Peers4Parents concept is dat je als ouders elkaar ondersteunt in het vinden van je eigen, persoonlijke manier om je kinderen emotioneel te begeleiden.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Wijkcentrum Schadewijk,
Leeuwerikstraat 2, Oss, Nederland.

Meer informatie: