Peer-group (jong)volwassenen

In by Rick


Evenement beschrijving

Graag willen we jullie uitnodigen voor onze 1e hoogbegaafdheid-bijeenkomst in Almere op zaterdag 5 maart om 15.00 op Audioweg 5 (Palet) als de coronamaatregelen dit toelaten.

Meld je aan (en af – mocht je onverhoopt toch niet komen – graag uiterlijk 5u van te voren afmelden i.v.m. inkopen) via de onderstaande link naar google form voor de HB bijeenkomst.

Onze insteek is een thuiskomen voor volwassenen die zelf hoogbegaafd (HB) zijn of hoogbegaafdheid in de familie hebben… dus als jij denkt, verwacht, weet of aan het onderzoeken bent of je hoogbegaafd bent, of dat je een kind of partner hebt die (mogelijk) hoogbegaafd is en je het leuk vindt om hier (en over andere zaken) te klankborden dan ben je van harte welkom.

Hoogbegaafdheid is meer dan IQ, het heeft ook invloed op hoe je in het leven staat. Wat we vaak zien is dat er andere complexere behoeften zijn, waaronder bijvoorbeeld je niet abnormaal willen voelen.

Het doel van de bijeenkomsten is om een plek te creëren waar je lekker jezelf kunt zijn en hierdoor de lading van het label hoogbegaafdheid af te halen.

Natuurlijk horen we graag jullie feedback en wensen met o.a. wat hoop je te halen en wat kom je brengen en in welke vorm we bij elkaar willen komen (bijvoorbeeld gewoon gezellig verhalen uitwisselen, iets samen ondernemen, lezingen volgen en daar samen over praten of een combinatie hiervan? En met welke frequentie willen we bijeenkomen). We zullen hier ruimte voor creëren, ook tijdens de bijeenkomsten.

Mochten er nog vragen zijn, horen we deze graag.

Liefs,

Nienke, Rick en Dorien

Door aanmelding via de link geef je toestemming voor het gebruik van je email voor updates. Uw mail zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het HB-bijeenkomsten en niet doorgespeeld worden naar andere partijen. Als u deze mails niet (meer) wilt ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] dan zorgen we ervoor dat u geen mails meer ontvangt.

Details

  • Organisator: Dorien Bruckman, Rick Geurts, Nienke Denekamp
  • van: zaterdag 5 maart 15:00 tot: zaterdag 5 maart 17:30
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Palet,
Audioweg 5, 1322 AT Almere, Netherlands.

Meer informatie: