EXTRA SESSIE OP 14 MAART (19.30 – 21 uur): Groepsbijeenkomst “Een feest van herkenning”, met Simone Eringfeld (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld

HB Peer support

Evenement beschrijving

Dit evenement wordt herhaald (voor de 3de ronde) op 14 maart van 19.30 – 21 uur, vanwege het grote aantal aanmeldingen. Nog 3 plekken beschikbaar.

Voor iedereen die (vermoedelijk) HB is en lijdt aan ‘impostor syndrome’; Voor iedereen die denkt dat connectie en aansluiting binnen een groep onmogelijk is; Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt, eenzaam, of geïsoleerd; Voor iedereen die het idee van een groep vol HB’ers intimiderend vindt….

Dan is deze bijeenkomst voor jou. 

Ik organiseer al enige tijd groepsbijeenkomsten voor HB’ers die snakken naar diepgaande connectie, goede gesprekken, en vooral veel herkenning en ‘peer support’. Juist als je veel twijfelt, zoekende bent, of zelfs nieuw in dit domein van ‘hoogbegaafdheid’, wanneer je bang bent die term te gebruiken, je veel schaamt of je vaak alleen voelt, is deze groep voor jou.

Deelnemers van voorgaande edities beschrijven de bijeenkomsten vaak als ‘laagdrempelig’, ‘veilig’, ‘intiem’ en (mijn persoonlijke favoriet) als “een feest van herkenning!”. Zie hieronder een review die dit gevoel heel goed omschrijft:

“Toen ik me schoorvoetend aanmeldde, vanuit onzekerheid of ik ‘hier wel hoorde’, had ik niet verwacht er zoveel aan te hebben.  Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen, gedachten uitgewisseld, herkenning gevonden en ook simpelweg interessante gesprekken gevoerd. De bijeenkomsten werden door Simone fijn begeleid, waarbij ze regelmatig ook zelf ideeën of eigen ervaringen deelde. De kleine groep voelde al snel vertrouwd waardoor openheid naar elkaar voor mij als natuurlijk voelde. Kortom: ik heb een hele fijne, waardevolle ervaring gehad in de peer support group bij Simone, en zou deze zeker aanraden. Probeer het; wie weet vind je er wel, net als ik, meer dan je zocht of wist dat er te vinden was.” (- Adinda, deelnemer HB Peer-support groep 2021-2022)

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid organiseer ik twee keer een eenmalige sessie om eens van deze ervaring en dynamiek te kunnen ‘proeven’.

Aanmelden? Er zijn slechts 6 plekken per sessie, dus wees er snel bij. Meld je aan via het contactformulier op de website van www.thesmartrebel.com. Introduceer jezelf kort (noem ook je leeftijd en beroep/bezigheden) en vermeld wat je motiveert om bij deze groepsbijeenkomst aanwezig te zijn. Als je een plekje hebt weten te bemachtigen, dan ontvang je t.z.t. de Zoomlink.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Markermeer, Netherlands.

Meer informatie: