Past Niet! Spuiplein, Den Haag

In by Spirare


Evenement beschrijving

Ex-thuiszitters starten actie ‘Past Niet!’ voor 15.000 thuiszittende jongeren.

Maandag 7 maart start Bart Frumau-Luckman, Navigation Guide bij Spirare, in Den Haag, samen met ex-thuiszitters Basiel de Gouw en Flip Van de Voort de actie ‘Past Niet!’ om aandacht te vragen voor de zo’n 15.000 Nederlandse jongeren die dagelijks thuis zitten omdat het onderwijssysteem niet bij hun past. Tijdens deze actie, gelijk aan een 5-daagse-schoolweek fietst Bart Frumau-Luckman van 7-11 maart 220 km via 5 steden naar Spirare Talent Valley in Heibloem.

Kom je ook?

Steun de actie en kom op 7 maart 2022 naar het Spuiplein in Den Haag en ontmoet gelijkgestemden. Tijdens lesuren (tussen 8:30 en 15:00 uur) zit Bart Frumau-Luckman als thuiszitter niet op school maar verkleed als een niet passende ster op een uitvergrote vormenstoof. Dit staat symbool voor de tijd dat jongeren genoodzaakt thuiszitten omdat ze niet in het onderwijssysteem passen.

Fiets je mee?

Om 15:00 uur fietsen we naar de volgende bestemming: Westnieuwland, Rotterdam. Het zou fantastisch zijn als er een grote groep meefietst, dus neem zoveel mogelijk mensen mee die dit initiatief steunen. Check onze site (spirare.org/pastniet-doemee/) voor de exacte fietsroute.

Dit is een initiatief van Spirare Talent Valley.

Voor meer informatie check:
– https://spirare.org/pastniet/
– https://www.facebook.com/pastniet/
– https://www.instagram.com/pastniet/

 

 

 

 

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Spuiplein,
Spuiplein, Den Haag, Nederland.

Meer informatie: