Past Niet! 18 Septemberplein, Eindhoven

In by Spirare


Evenement beschrijving

Ex-thuiszitters starten actie ‘Past Niet!’ voor 15.000 thuiszittende jongeren.

Maandag 7 maart start Bart Frumau-Luckman, Navigation Guide bij Spirare, in Den Haag, samen met ex-thuiszitters Basiel de Gouw en Flip Van de Voort de actie ‘Past Niet!’ om aandacht te vragen voor de zo’n 15.000 Nederlandse jongeren die dagelijks thuis zitten omdat het onderwijssysteem niet bij hun past. Tijdens deze actie, gelijk aan een 5-daagse-schoolweek fietst Bart Frumau-Luckman van 7-11 maart 220 km via 5 steden naar Spirare Talent Valley in Heibloem.

Kom je ook?

Steun de actie en kom op 11 maart 2022 naar het 18 Septemberplein in Eindhoven en ontmoet gelijkgestemden. Tijdens lesuren (tussen 8:30 en 15:00 uur) zit Bart Frumau-Luckman als thuiszitter niet op school maar verkleed als een niet passende ster op een uitvergrote vormenstoof. Dit staat symbool voor de tijd dat jongeren genoodzaakt thuiszitten omdat ze niet in het onderwijssysteem passen.

Fiets je mee?

Om 15:00 uur fietsen we naar de eindbestemming: Aan de Heibloem 5 in Heibloem. Het zou fantastisch zijn als er een grote groep meefietst. Dus nodig zoveel mensen uit om mee te fietsen die dit initiatief ook steunen.

Dit is een initiatief van Spirare Talent Valley.

Voor meer informatie check:
– https://spirare.org/pastniet/
– https://www.facebook.com/pastniet/
– https://www.instagram.com/pastniet/

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

18 Septemberplein,
18 Septemberplein, Eindhoven, Nederland.

Meer informatie: