P2P spellenclub, een activiteitenclub waar je gelijken ontmoet !

In by ans.ramaut


Evenement beschrijving

Een peer-to-peernetwerk (of p2p; Engels: P2P) is doorgaans een computernetwerk waarin de aangesloten computers gelijkwaardig zijn. Het woord komt van het Engelse peer, dat ‘gelijke’ betekent. Een dergelijk netwerk kent geen vaste werkstations en servers zoals in het client-servermodel, maar heeft een aantal gelijkwaardige aansluitingen die functioneren als server en als werkstation voor de andere aansluitingen in het netwerk.

Dit vonden wij een goede naam voor onze activiteitenclub die wij elke maand organiseren met als doel het ontmoeten van peers of kinderen met gelijke interesses.

Maandelijks ontmoeten de kinderen elkaar in Waspik voor het uitwisselen van ideeën, het samen spelen van spellen, of het deelnemen aan een georganiseerde activiteit als lasergamen, taart bakken, spekstenen, glasgraveren, houtbranden, afwasborstelrobotjes maken, vogelhuisje timmeren, …

Niet enkel kinderen ont’moeten’ elkaar, maar ook ouders vinden er een luisterend oor, delen ervaringen met elkaar, wisselen ideeën en tips uit, komen langs om met me kennis te maken, blijven lekker koffie drinken, proberen nieuwe spelletjes uit, … kortom ook ouders ont’moeten’ er hun peers !

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

De nieuwe Hooght,
Carmelietenstraat 21, Waspik, Nederland.

Meer informatie: