Ouderkring Thuiszitters

In by Intensitief


Evenement beschrijving

Dit keer een Ouderkring voor een vergeten groep: ouders van hoogbegaafde thuiszitters.

Voordat een kind thuis komt te zitten, is er meestal al een lange weg gegaan van zorgen, gesprekken, therapeuten, vallen, opstaan, en weer vallen. Ouders hebben hun kind zien worstelen, tot het punt dat het echt niet meer ging. Het besluit om hun kind thuis te houden gaf rust, maar bleek de start van een zoektocht naar wat nu, wat wel, en wat dan?

Vaak hebben deze ouders hun hele leven moeten omgooien, goochelen met werk, passen en meten rondom het gezin en zoeken naar gaatjes voor de broodnodige ontspanning. Het begeleiden van het proces rondom hun kind blijkt een meer dan fulltime baan.

Waar bijna alle ouders op bezuinigen, is op zichzelf. Daarom organiseert Intensitief in de Week van de Hoogbegaafdheid een Ouderkring speciaal voor ouders van thuiszitters. Er is ruimte voor ontmoeting en uitwisselen van ervaringen, maar ook voor gewoon even zijn.

De Ouderkring wordt begeleid door een hb specialist van Intensitief, maar de inhoud bepalen jullie met elkaar. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Intensitief,
Bosmanskamp 71g, Geldermalsen, Nederland.

Meer informatie: