Open Huis voor Talentontwikkeling Velp

In by Huis voor talentontwikkeling


Evenement beschrijving

Wat is er allemaal te doen?

Een Peers4Parents bijeenkomst, de matriXmethode, talentengesprekken, haptotherapie, de kracht van tekeningen in gesprek, informatie over intelligentieonderzoek, fluistersessies, een energetische therapiesessie, creatieve activiteiten voor kinderen en korte adviesgesprekken.

Zoek jij passende hulp voor jezelf of jouw kind vanwege vragen over (hoog)begaafdheid en hoog sensitiviteit? Wil je weten of er sprake is van hoogbegaafdheid? Loop dan op 12 maart, in de week van de hoogbegaafdheid, binnen bij het Huis voor Talentontwikkeling.

Wij zijn een groep van negen gedreven professionals met ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Die kennis en ervaring hebben we gebundeld om jou en je kind nog beter te kunnen helpen.

Tijdens onze open dag kunt u kennismaken met een deel van ons aanbod: Een sessie over Peers4Parents bijeenkomsten, de matriXmethode, talentengesprekken, haptotherapie, de kracht van tekeningen in gesprek, informatie over intelligentieonderzoek, fluistersessies, energetisch werk en een creatieve activiteit voor kinderen. Je kunt je ook aanmelden voor een kort adviesgesprek. Je kunt ook inschrijven voor meerdere workshops 🙂 .

Op 12 maart kun je gratis met ons kennismaken. We zien je graag komen!

Kijk voor meer informatie en inschrijven op  www.huisvoortalentontwikkeling. Inschrijven voor  verschillende activiteiten vooraf  is noodzakelijk om iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen geven. De verschillende activiteiten duren 30 tot 60 minuten.

 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Coachhuis,
Emmastraat 24A, 6881 SV Velp, Nederland.

Meer informatie:

  • Telefoonnummer: 06 14969026 (Ariadne Biessels-de Jong) of 06 41395751 (Laura Vermeulen)
  • Mailadres: [email protected]