Ontmoetingsmoment rond hoogbegaafdheid

In by Liesbet De Wit


Evenement beschrijving

Mensen zijn sociale wezens. De nood om ergens bij te horen gaat terug tot in de prehistorie en is van fundamentele aard. Deel uitmaken van een groep, je ergens ‘thuis’ voelen is een voorwaarde voor een evenwichtige (zelfbeeld) ontwikkeling. (Hoog)begaafde mensen vinden het soms moeilijker om die zogenaamde ‘ontwikkelingsgelijken’ (peers‘) te vinden wat kan resulteren in gevoelens van ‘anders zijn’ en eenzaamheid. Door het organiseren van ontmoetingsmomenten wil ik het potentieel ontstaan van krachtige, sociale relaties faciliteren.

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid (4 -12 maart) gaat er een  ontmoetingsmoment door voor iedereen die (in)direct met hoogbegaafdheid te maken heeft.

Ben je een ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind en ontmoet je graag andere ouders?

Ben je (misschien) zelf hoogbegaafd en ben je op zoek naar gelijkgestemden?

Heb je een paar vragen over hoogbegaafdheid die je graag wil voorleggen?

Heb je gewoon wel interesse in dit thema?

….

Je bent meer dan welkom!

Tijdens een waarderende wandeling wordt de gelegenheid gecreëerd mekaar te ontmoeten. We richten onze aandacht op datgene wat wél goed werkt en gaan op zoek naar ervaringen waar we dankbaar en trots op zijn. Zo bouwen we samen aan een positief, krachtig toekomstperspectief!

Dit eerste ontmoetingsmoment gaat door op zondag 12 maart van 10u tot 12u. We verzamelen om 10u in de Iddergemstraat 53, 9470 Denderleeuw en trekken vandaar samen de Vlamovenkouter in. Rond 12u zijn we terug op ons vertrekpunt.

Deelnemen is gratis, inschrijven is een must.

Wandel je graag mee? Schrijf je dan hier in.

Details

  • Organisator: Liesbet De Wit- specialist (hoog)begaafdheid
  • van: zondag 12 maart 10:00 tot: zondag 12 maart 12:00
  • https://www.liesbetdewit.be
  • Prijs: € gratis

Aanmelden via de website:

Adres

Iddergemstraat 53, 9470 Denderleeuw, België.

Meer informatie: