“Ontmoeten, delen en inspireren”

Gabrielle Wouters

Placeholder

Evenement beschrijving

Kom langs bij PIO en maak kennis met elkaar!

In deze week kun je bij Pedagogiek In Onderwijs anderen ontmoeten die ook hoogbegaafd zijn of die te maken hebben met hoogbegaafdheid. De activiteiten zijn gratis en je kunt binnen lopen wanneer je wilt.  (Voor de jeugdactiviteiten is het wel handig even aan te geven als je wilt komen via email)

Kids, tieners, ouders en leraren kunnen elkaar op verschillende momenten ontmoeten en met elkaar ervaringen delen of inspiratie opdoen. Daarbij staat het omgaan met hoogbegaafdheid centraal.

Programma:

Ma  (19.30-20.30 uur):      Leraren koffie-uurtje  “Hoe krijg jij het voor elkaar?”

Di   (19.30-20.30 uur):      Ouder(s) koffie-uurtje “ O, ga jij daar zo mee om?”

Woe (15.30-17.30 uur):     HB-kids (9-12)           “Wat kun jij ontwerpen met afval(plastic)?”

Vrij   (20.00-22.00 uur):   HB-soos (12-16 jarigen): ”Niets moet”

 

Koffie-uurtje:

Op maandag en dinsdag avond is er een koffie-uurtje voor leraren uit het basis- en voortgezet onderwijs en ouders. Uitwisseling van ervaringen maar ook vragen en ideeën over het omgaan met hoogbegaafdheid thuis en in de klas kunnen besproken worden. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met het altijd in discussie willen gaan van het kind of met zijn energie.

HB kids en tieners:

Op woensdag middag maken HB kids een eigen ontwerp van afval(plastic). De vraag die daarbij centraal staat is: Hoe kun je (plastic) afval gebruiken zodat het slim hergebruikt kan worden? Recyclen en duurzaamheid is dus het thema. Op vrijdag avond is de HB-soos voor tieners open. Tieners kunnen langs komen en ervaren hoe het is met andere HB meiden en jongens op te trekken. Het motto daarbij is: niets moet en (bijna) alles kan. Er is muziek en een hapje, drankje. We kunnen creatief aan de slag gaan met (touw)knopen, hapjes maken/drankjes mixen, een spel spelen, games uitwisselen etc.

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Praktijk PIO,
Kleine Haarsekade 54, Gorinchem, Nederland.

Meer informatie: