Ontmoet & wandel (voor en met OUDERS)

In by Tinneke Boonen


Evenement beschrijving

Ontmoet andere ouders en wandel met ons mee! Neem even tijd voor jezelf en maak al wandelend in de natuur je hoofd leeg. En bovenal, ontmoet en deel je verhaal met andere ouders zodat je (h)erkenning kan vinden en geven. Wandelen is ontmoeten. Ga jij mee?

Het ouderschap kan (bijzonder) pittig en intens zijn. De ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen loopt niet altijd van een leien dakje. Hoogbegaafdheid is een schitterend talent, dat met kwetsbaarheden & uitdagingen gepaard kan gaan. Dit kan jou als ouder doen wankelen of twijfelen en kan voor onbegrip zorgen. Of men trekt juist grote ogen omdat jij de dingen nét wat anders aanpakt.

Het is niet alleen waardevol voor hoogbegaafde kinderen om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten, maar als ouders van deze kinderen kan het ook heel verrijkend en verhelderend zijn om andere ouders te ontmoeten. En daarom: wees welkom, ontmoet en wandel mee.

We wandelen een 7-tal km in groep waar je al wandelend andere ouders kan ontmoeten. Je wordt uitgenodigd om je verhaal te delen en zo (h)erkenning te krijgen. En uiteraard kan je van elkaar leren, elkaar inspireren en gewoon ook samen lachen of genieten van de natuur. Bovendien werkt dit heerlijk ontspannend; wandelen in de natuur geeft rust en zuurstof aan je hoofd & je lijf. En wist je dat wandelend ontmoeten minder confronterend is, omdat je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken en stiltes helemaal oké zijn?

Praktisch

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

MAUNA LOA - NR 10,
Oude Diestsebaan 10, Tienen, België.

Meer informatie: