Online sessie Top 20 principes voor het onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen

In by POINT


Evenement beschrijving

Deze online sessie is gebaseerd op de brochure “Top 20 principes uit de psychologie voor het onderwijs aan en het leren van creatieve, getalenteerde en begaafde leerlingen van de voor- en vroegschoolse educatie, het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs”. De principes zijn door de APA opgesteld op basis van (literatuur)onderzoek. POINT heeft in samenwerking met de Radboud Universiteit deze principes naar het Nederlands vertaald. De principes kunnen onderwijsprofessionals helpen bij het begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen.

We zullen in deze online sessie een aantal van de principes toelichten, geven aan hoe je deze principes in je eigen onderwijspraktijk toepast en willen je actief aan het denken zetten!

Voor (hoog)begaafdheidsexperts zal de uitleg van de principes mogelijk al wat bekender zijn. We raden de online sessie vooral aan (onderwijs)professionals aan die nog niet zoveel weten van (hoog)begaafdheid, maar ook aan meer ervaren (onderwijs)professionals die graag in gesprek willen over dit thema.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Professor Goossenslaan 1, Tilburg, Nederland.

Meer informatie: