Online Masterclass ‘Hoogbegaafdheid Werkt!

In by Haanschoten


Evenement beschrijving

Ik neem je in deze interactieve sessie mee in wat hoogbegaafdheid is, wat de voordelen ervan zijn op de werkvloer, maar ook welke valkuilen er zijn. Er is ruimte voor eigen inbreng.

Neurodiversiteits-expert Wendy Haanschoten zet zich in voor meer aandacht voor de talenten van de neurodivergente professional. Na een carrière in de zorg en het bedrijfsleven heeft zij nu een eigen bedrijf dat zich richt op deze talenten. Zij is spreker en geeft workshops en masterclasses om neurodiversiteit op de werkvloer in een positief daglicht te stellen. Wendy Haanschoten is coach voor hoogbegaafde en andere neurodivergente professionals. Door op zoek te gaan naar de talenten wordt een burn-out of bore-out voorkomen. In de huidige tijd waar veel werknemers een hoge werkdruk ervaren belangrijk om aandacht aan te besteden. Wendy Haanschoten is voorzitter van vereniging Mensa Nederland. Voorheen was zij voorzitter van het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen) en voorzitter van de vereniging Autisme Ambassadeur. Bij Achmea richtte zij het Neurodiversiteit Netwerk op.
Neurodiversiteit omvat naast hoogbegaafdheid (HB) en autisme (ASS) bijvoorbeeld ook HSP/HSS, ADD, ADHD, dyslexie/dyscalculie.

Details

  • Organisator: Wendy Haanschoten
  • van: dinsdag 7 maart 10:30 tot: dinsdag 7 maart 12:00
  • http://wendyhaanschoten.nl
  • Prijs: € €50,-

Aanmelden via de website:

Adres

Amersfoort, Nederland.

Meer informatie: