Online inspiratiesessie | Ontdek de mogelijkheden van Plusjeklas; dé online leermethode voor plusonderwijs

In by saschabrandse


Evenement beschrijving

Wil jij onderwijs geven dat er echt toe doet? In deze online meeting ga je ontdekken of Plusjeklas jou daarbij kan helpen. 

Sessieleider: Sascha Brandse

Sascha is eigenaar van de externe plusklas Jongleren.biz en is grondlegger van Plusjeklas; een vernieuwende leermethode voor plusonderwijs. Kinderen de basis meegeven voor een gelukkig én productief leven, dat is haar passie. Sascha maakt met haar team een vernieuwende leermethode waarmee je kinderen kunt voorbereiden op het dynamische leven, van nu, én straks!

Inhoud meeting:

Zinvol plusonderwijs geven, hoe doe je dat? Waarom doe je wat je doet? In deze meeting staan we stil bij deze vragen. Vaak wordt gevraagd wat goede verrijkingsmaterialen zijn voor in de plusklas. Dat is een legitieme vraag, maar die kan pas beantwoord worden als je weet wat je de kinderen wilt leren.

Wat is jouw ‘why’? En hoe kan je daar dan invulling aan geven? Wat wil jij je leerlingen meegeven aan levensvaardigheden en welke lessen wil je dan geven? Wanneer je werkt vanuit je ‘why’, naar je ‘how’ en vervolgens naar je ‘what’, dan ontstaat er betekenisvol onderwijs. Voor jezelf en voor de leerling.

Bij Plusjeklas hebben we 27 ‘skills for life’ gekozen; vaardigheden waar je je leven wat aan hebt en ook vaardigheden die je je leven lang kunt blijven ontwikkelen. Op basis daarvan zijn we lessen gaan maken. We geven je in deze worskhop inzicht in Plusjeklas en in deze manier van onderwijs maken, om jou te inspireren om zelf mooi plusonderwijs te geven. We geven je ook een inkijkje in onze leermethode, zodat je kunt zien of dit materiaal bij jouw visie past en zo ja, waarin Plusjeklas voor jou iets kan betekenen.

Bij het opgeven voor één of meerdere activiteiten:

🎁 krijg je ook een handig PDF toegestuurd met 10 blikverruimers voor onderwijs aan (hoog)begaafde kinderen;

🎁 en maak je kans op een gratis jaarabonnement van Plusjeklas!

Details

  • Organisator: Plusjeklas
  • van: woensdag 9 maart 16:00 tot: woensdag 9 maart 17:00
  • https://plusjeklas.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Plusjeklas,
Brinkstraat 9, 6721 WR Bennekom, Nederland.

Meer informatie: