Masterclass “ik kan het toch niet!” over doorzettingsvermogen bij hoogbegaafde kinderen

In by BloeiendAdvies


Evenement beschrijving

Boos worden als het mis gaat, gefrustreerd raken als het niet in één keer lukt, of er überhaupt niet aan beginnen omdat je denkt dat je het niet kunt…

Wat kun jij als ouder doen om je kind te leren doorzetten?

 

Inhoud van de Masterclass

In deze Masterclass leer je hoe het komt dat hoogbegaafde kinderen moeite hebben met doorzetten én wat jij hier aan kunt doen. Je leert hoe je je kind kunt helpen als het kwaad de duplo in de hoek smijt, haar huiswerk van tafel veegt of niet begint aan een tekening omdat het toch niet echt gaat lijken.

Wat kun je zeggen en wat beter niet? Hoe kun je het doorzettingvermogen van je kind stimuleren en oefenen? Hoe motiveer je hem/haar om het toch (nog) een keer te proberen?

Je leert het allemaal in deze Masterclass.

Mijn Masterclasses en workshops staan bekend om praktische kennis en direct toepasbare tips en adviezen.

 

Ervaringen delen

Naast de informatie die ik je aanreik, is er ook veel ruimte om je vragen te stellen én om met elkaar in gesprek te gaan. Zo leer je niet alleen van mij, maar ook van elkaar. En kun je ook even ervaren hoe het is om de herkenning en erkenning van andere ouders te krijgen.

Daarom laat ik na de masterclass de bijeenkomst nog een tijdje open staan, zodat jij in nog even na kunt praten met andere ouders.

Ook tijdens de Masterclass wordt er geregeld een interactief moment ingelast.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Bloeiend Advies,
4064 Varik, Nederland.

Meer informatie: