Massage; kennismakingsbehandeling ROMAtechniek tbv HSP in disbalans

judy.carati

Placeholder

Evenement beschrijving

Alhoewel hoogsensitief zijn, een mooi talent is, kun je in het dagelijks leven soms tegen je eigen hooggevoeligheid aanlopen….

Opgemerkt moet worden, dat hierbij een onderscheid is, tussen sensitiviteit, die voortkomt uit een overstimulerende omgeving en de reactie daarop van jouw eigen gevoelige zenuwstelsel, en onverwerkte stressvolle en/of traumatische gebeurtenissen in het verleden die je extra kwetsbaar maken.

Mijn massage kan je echter in beide gevallen een gevoel van geborgenheid geven, angst verminderen en je helpen, ‘uit het hoofd’ en tot rust te komen

Vanwege een (vermeende) hogere fysiologische gevoeligheid bij hoogbegaafden, soms met het (niet altijd terechte label) autisme en daarmee gepaard gaande psychische kwetsbaarheid, heb ik een eigen massagetechniek ontwikkeld, specifiek gericht op de doelgroep Hoogsensitieve personen (HSP)

Deze specifieke HSP-ontspanningsmassage heb ik in de loop der jaren meer een eigen vorm gegeven. Ik spreek hierbij over mijn in de praktijk ontwikkelde “ROMA”(Ritmische OntspanningsMassage & Ademhalings-)techniek.

In mijn praktijk behandel ik cliënten, waarbij sprake is van hooggevoeligheid en disbalans. Dit kan zich zowel privé als op werkgebied uiten. Denk aan stress, overprikkeling en burn-out. Door mijn massage, ademhalingstechniek en een stukje coaching, wordt als het ware een ‘beschermend laagje’ gekweekt, waarbij er tevens gewerkt wordt aan meer balans tussen denken en voelen.

Leeftijdsgroep: volwassenen/senioren (voor kinderen en tieners maak ik gebruik van Shantala-massage, waar de ROMAtechniek deels op gebaseerd is)

Mijn behandeling duurt 60 – 90 minuten (all-in)

Cliënten ervaren mijn praktijkruimte als ‘vertrouwd’en ‘rustgevend’; de groene omgeving, van het MiddenDelflandgebied, nodigt evt. daarna nog uit, tot een wandeling, zodat je er een dag ‘helemaal uit’ bent. kijk voor meer info bij: Praktijk Carati

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Praktijk Carati,
Gabonstraat 37, Delft, Nederland.

Meer informatie: