Masterclass Leven zonder de handrem – stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf!

In by Riejanneke


Evenement beschrijving

Je doorziet dingen sneller dan anderen. En toch doorzie je niet waar het mis gaat om zonder de handrem erop te kunnen leven, terwijl je in alles voelt dat er meer in je zit.

Wat je wel doorziet, is dit:

  • Je kan niet helemaal zijn wie je bent. In je werk hou je je in, privé voelt het alsof je een leven leidt dat je niet zelf hebt bedacht. Je houdt je voortdurend in en leeft met de handrem erop
  • Het liefste zou je helemaal jezelf willen zijn. Maar je ziet ook wel dat dat niet lukt. Dus zoek je altijd maar naar de juiste balans tussen jezelf kunnen zijn en je aanpassen. Resultaat: je leeft in een kramp, elke dag. 
  • Al dat zoeken maakt je onzeker. Je blijft maar denken, zoeken naar oplossingen om het beheersbaar te maken. Je bent zo vervreemd geraakt van wie je echt bent, dat het niet meer voelt dat je leeft als jezelf. Soms ben je bang dat je echt gek bent: je bent anders dan de rest, maar als je echt kiest voor jezelf gaat het mis in je leven. Hoe dan wel? Je kunt het niet afkijken en ook niet vertrouwen op je eigen gevoel… Vooruit kom je niet. 
  • Ze willen je wel begrijpen, maar kúnnen dat niet. Je collega’s, je vrienden: ze doen hun best maar snappen je niet echt. En coaches, therapeuten en psychologen die zéggen dat ze je kunnen helpen, die begrijpen je ook niet. Niet zo gek, want als jij jezelf al niet snapt, hoe moeten zíj je dan begrijpen. Maar je voelt je er verrekte eenzaam door. 
  • Dat je zo ongelooflijk goed bent geworden in aanpassen, dat je volledig uit staat. Je bent “numb”

In de Masterclass Leven zonder de handrem – stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf vertel ik je wat jij precies moet gaan doorzien anders dan wat je nu doet om te gaan voelen dat je leeft als jezelf zonder de handrem erop.

In deze Masterclass leer ik je

  • Wat het eigenlijk echt voor je is en betekent als je je altijd anders hebt gevoeld, en dat je daar totaal niet alleen in bent. De Masterclass gaat je enorm veel herkenning en erkenning geven.
  • Je leert dat je daadwerkelijk anders bedraad bent, en niet alleen in je hersenen. Je bent in je hele systeem anders bedraad, en dus ook in je balans. Ik vertel je alles over het multidimensionale totaalbalans die verder gaat dan alleen de IQ en EQ. Je gaat direct inzien waarom jouw balans anders is, en je energiemanagement wat anders vraagt, en wat de impact van hoogbegaafdheid daarop is.
  • Je gaat inzien waarom je nu zo vaak vastloopt en doorslaat. Je gaat ontdekken waarom jouw totaalbalans nu volledig verkeerd ingericht is omdat je anders bedraad bent, 1 van de 50, en alles gericht is geweest op de 98% waarin jij niet past. Ik laat je zien waar je je wel op moet richten als je hoogbegaafd bent zodat je weet wat wel voor je werkt en wat je nodig hebt. Eindelijk het antwoord op de “Hoe dan?!”
  • Je krijgt inzicht op de de stappen die jij kan én moet zetten om de handrem eraf te kunnen halen, en niet meer constant in de kramp te leven of op je tenen te lopen omdat je jezelf niet kan zijn en je constant overal moet aanpassen.

Ik ga je in deze Masterclass uitzicht geven hoe je het moet aanpakken om uit de chaos te komen en je leven weer op de rit te krijgen. 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
van Tydencampstraat.

Meer informatie: