Kennismakingstraining Jongens in hun Kracht

Sjoerd Dirk Meijer

Placeholder

Evenement beschrijving

“Jongens in hun Kracht®” is een sociaal-fysiek trainingsprogramma dat een lichaamsbewuste bijdrage levert aan de persoonlijke ontwikkeling van jongens, meisjes en volwassenen. Het trainingsprogramma bestaat uit fysieke bewegingsoefeningen die je je eigen (zachte) kracht laten ervaren.

Veel hoogbegaafde kinderen (en ook volwassenen) ‘zitten in hun hoofd’ en in veel situaties gebruik je je ratio om je staande te houden. Door het trainen van de bewegingsoefeningen uit deze methode heb ik zelf mogen ervaren hoe deze (rustige) bewegingen ervoor zorgen dat je écht stevig staat en dat je je lichaam en emoties weer gaat voelen.

Voor kinderen is fysiek contact, zich bewust zijn van hun lichaam en beweging belangrijk voor hun ontwikkeling.

“Jongens in hun Kracht®” helpt jongens om hun jongensenergie te balanceren. Tegelijkertijd ervaren jongens dat – als ze in verbinding zijn met hun zachtheid – ze beter in contact zijn met zichzelf en de wereld om zich heen.
Voor meisjes is dit trainingsprogramma een effectief middel om te ervaren hoe ze in verbinding kunnen zijn, zonder zichzelf te verliezen.

Beweging is een verrassend effectief (hulp)middel om je eigen kracht te ontdekken en daardoor groeit je (zelf)vertrouwen. Door de (rustige) oefeningen uit dit trainingsprogramma ervaar je dat voet-grond-contact, met daarbij buikcontact, je op een natuurlijke manier in verbinding brengt met jezelf. “Jongens in hun Kracht” is daarom een ervaring die je voor altijd meeneemt.

Door “Jongens in hun Kracht®” ervaar je o.a. hoe je:

  • tot rust komt
  • energie krijgt
  • je emoties voelt
  • je grenzen aangeeft
  • je grenzen kunt verleggen (als je dat wilt)
  • voelt wat goed voor je is
  • (zelf)vertrouwen groter wordt
  • jezelf durft laten zien

Tijdens deze middag worden er meerdere kennismakingstrainingen georganiseerd.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

iQBegrijp,
Oeverlandenweg 2, Meppel, Nederland.

Meer informatie: