Introductieworkshop Tijdsurfen (= VOL)

In by Marjolein Rebel


Evenement beschrijving

Leren Tijdsurfen is een groot geschenk aan jezelf. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. Je anticipeert, wisselt af en schept overzicht. Te midden van alle uitdagingen en hectiek blijf je een baken van rust. Je lost uitstelgedrag op en het ‘alsmaar moeten’ transformeer je in bewuste keuzes. Er ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd.

Tijdsurfen geeft je concreet handelingsperspectief om anders om te gaan met tijd. Door te leven vanuit rust, zul je ervaren dat je meer toekomt aan wat voor jou belangrijk is.

Tijdsurfen bestaat uit 7 aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Zij maken het mogelijk om te surfen op de golven van de tijd. De thema’s zijn: aandacht, voldoening, balans, ruis verminderen, anticiperen, piekeren verminderen en organiseren.

Trainer Marjolein Rebel is moeder van drie hoogbegaafde jongens van 7, 9 en 11 jaar. Met veel plezier zet zij haar ervaring en talent in om te bouwen aan een Positief Gezond Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, zodat steeds meer mensen vanuit veerkracht en eigen regie om kunnen gaan met de uitdagingen van het leven en meer doen waar ze blij van worden

Details

  • Organisator: Marjolein Rebel
  • van: maandag 6 maart 18:30 tot: maandag 6 maart 21:00
  • Prijs: € Vrijwillige bijdrage

Aanmelden via e-mail:

Adres

Indekerngezond,
Kopenhagenstraat 41, 3541 CE Utrecht, Nederland.

Meer informatie: