Introductieworkshop | Hoogbegaafd op het werk

suzanne.remmers

Placeholder

Evenement beschrijving

Veel hoogbegaafde volwassenen ontdekken pas op latere leeftijd dat ze hoogbegaafd zijn. Je begint anders naar jezelf te kijken en te zien dat je echt anders denkt dan de meeste mensen en anders reageert op gebeurtenissen. Maar wat is hoogbegaafdheid dan precies? En wat betekent dat voor jou en werk? Wat wil en kan je er nu mee?

Hoogbegaafdheid volwassenen
Veel hoogbegaafde volwassenen van nu zijn opgegroeid, naar school gegaan, hebben gestudeerd en zijn begonnen met werken in een periode dat er nog weinig aandacht was voor en bekend was over hoogbegaafdheid. Aan het begin van deze eeuw is daar verandering in gekomen, vooral vanuit het onderwijs en met de nadruk daarbij op hoogbegaafde kinderen. Daarbij is ook het besef gekomen dat hoogbegaafdheid meer is dan alleen het hebben van een hoog IQ, dat het juist veel zegt over iemands persoonlijkheid, over wie iemand ten diepste is.

​Tijdens deze Introductieworkshop krijg je kort en in vogelvlucht informatie over de verschillende modellen die door de decennia heen gebruikt zijn om hoogbegaafdheid te beschrijven. Daarna staan we uitgebreider stil bij de kwaliteiten en positieve kenmerken van hoogbegaafdheid op het werk, maar zeker ook bij veel voorkomende problemen en valkuilen In een aantal oefeningen ga je daar ook zelf mee aan de slag. En er is ook alle gelegenheid om vragen te stellen en na te praten met de andere deelnemers.

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Stapsteen Coaching,
Bernhardstraat 51, Delden, Nederland.

Meer informatie: