Intens mens

In by Lotte van Lith


Evenement beschrijving

Wees welkom bij een zinderende avond geestelijk ‘skinnydippen’! Stel jezelf attent bloot aan reflectieve vragen, creatieve perspectieven, ontwarde essenties en inspirerende, paradoxminnende zelfkennis. In gloedvolle verbinding met dito onderzoekende geesten, leer je jezelf kritisch bestuderend kennen en mag je er ook nog hartelijk en verbindend om lachen. Lotte leest tussendoor passievol voor uit de bundel ‘Intens mens’. Zo eren we innerlijke en wereldlijke complexiteit, doorvoelen we de intensiteit van leven en beleven en durven we de levensvragen te stellen die we doorgaans vermijden of eindeloos, vruchteloos herkauwen. We onderschrijven kwetsbaarheid maar miskennen veerkracht niet, we spiegelen elkaars maskers en zetten ze moedig af. En we hebben aandacht voor wereldlijke thema’s en uitdagingen die we wellicht liever vermijden, maar die juist onze realiteitszin, verbeelding én intensiteit mogen wakkerschudden. Een heérlijke winteravond, met een zelfgemaakte pot thee en subliem geserveerde porties filosofie, psychologie en kunsten op het menu.
*Praktische informatie*
Kosten deelname: 25 euro inclusief BTW
Nota bene, een speciale actie voor de week van de hoogbegaafdheid: Bestel je tegelijkertijd het boek ‘Intens mens’(https://www.alotofcomplexity.nl/boek)*, dan betaal je geen kosten voor deelname aan het webinar.
Wanneer?
Dinsdag 8 maart, 19:30 – 22:00
De inloggegevens ontvang je tijdig na aanmelding. Aanmelden kan via [email protected]
*Benieuwd naar reviews van het boek?
“Ik zou willen dat alle professionals in de GGZ deze bundel lezen om zo een beter beeld van de binnenwereld van hun hoogbegaafde cliënten te leren kennen.”
— Rianne van de Ven, coach, docent, trainer & spreker over hoogbegaafdheid bij volwassenen
“Lotte van Lith heeft een onwaarschijnlijk onvergelijkbaar boek geschreven. Al is het de vraag of het woord ‘boek’ bij Intens mens wel passend is. Het is eigenlijk een kunstwerk, een ode aan ervaring, intensiteit en begaafdheid. […] In mijn werk met hoogbegaafde cliënten beveel ik het boek met plezier aan en leidt dit vaak tot mooie gesprekken en nieuwe inzichten.”
— Rogier Poels, psychotherapeut, supervisor

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom,
Zoomlink wordt ontvangen bij aanmelding.

Meer informatie: