Inspiratie van Findhorn in Schotland

In by Frans Corten


Evenement beschrijving

Findhorn is een intrigerende leer- en leefgemeenschap in Schotland die al 60 jaar bestaat (zie Findhorn.org). Hun werkwijzen en inzichten blijken goed bij hoogbegaafden (vanaf ca. 16 jaar) te passen. Ongeveer veertig van mijn cliënten hebben er een of meer weken doorgebracht met volle tevredenheid. Je wordt er op meerdere niveaus tegelijk aangesproken. Het verbindt je met je diepste en hoogste zelf en met de wereld om je heen, zowel de zichtbare als de onzichtbare wereld. Het is minder geschikt voor aanhangers van Skepsis, omdat niets ervan wetenschappelijk bewezen kan worden. De verruimende blik die daar het gevolg van is kan voor enorme doorbraken zorgen, juist voor bijzondere mensen met bijzondere mogelijkheden.

De opleidingen tot facilitator in het Transformatiespel waren de meest intensieve die ik ooit ervaren heb, vanwege de vele lagen die tegelijk aangesproken worden en de enorme diepgang van het spel. Ik ben er inmiddels al 50 dagen mee bezig geweest en ik ga het nu als dienst aanbieden.

In de sessie krijg je informatie over zes mogelijkheden, waarvan er vijf door Findhorn zelf worden aangeboden (dus niet door mij):

 • Findhorn Experience Week (al door 40 van mijn klanten in Schotland gevolgd).
 • Transformation Game in diverse varianten:
  • Online via Findhorn (planetary versie met grote groep)
  • Op locatie in Findhorn (bordversie met 6 personen)
  • Begeleid door Frans Corten in Vorden, zowel in soloversie als in groepversie (bordversie met max. 5 personen).
  • Intuitive solutions, een minivariant in een App.
 • Het Transformation Game is een prima vervolg op een KernTalentenanalyse, om de inzichten te verdiepen en in actie te komen.

Opgeven is noodzakelijk vanwege de beperkte ruimte. Kosten: naar keuze € 10 – 20. Ter plekke te voldoen. De opbrengst wordt overgemaakt aan de Findhorn Foundation. Parkeren en pinautomaat bij de Albert Heijn in Vorden

Tijd: maandag 7 maart van 15:00 tot 16:30. Inloop vanaf 14:30.

 

image3.jpeg

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Werk en Waarde,
De Bleek, 7251 Vorden, Nederland.

Meer informatie: