Inloopochtend voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Wilma

Placeholder

Evenement beschrijving

Herkent u zich in de volgende situaties? Gaat uw kind vaak met u in discussie? Mist uw kind de uitdaging en aansluiting op bijvoorbeeld school? Reageert uw kind heel heftig op bepaalde situaties? Is uw kind bovengemiddeld slim en een snelle denker? Kinderen die (mogelijk) hoogbegaafd zijn, kunnen in het dagelijks leven tegen bepaalde zaken aanlopen waarbij het voor u als opvoeder lastig kan zijn om daarmee om te gaan.

Voor wie
Deze inloopochtend is bedoeld voor opvoeders van hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd. Of voor opvoeders die zich afvragen of hun kind misschien hoogbegaafd is. Tijdens deze inloopochtend is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Door wie wordt deze ochtend georganiseerd?
Deze inloopochtend over hoogbegaafdheid wordt eenmalig georganiseerd en begeleid door Lydia van Voorthuizen en de Inloop Jeugd en Gezin van het Startpunt. Lydia van Voorthuizen is pedagoog en heeft als aandachtsgebied hoogbegaafdheid bij kinderen. Zij is werkzaam bij het Torenkamertje in Wageningen en zit in de werkgroep Centraal Punt Hoogbegaafdheid Wageningen. De Inloop Jeugd en Gezin maakt onderdeel uit van het Startpunt. Hier kunnen opvoeders en jongeren elke vrijdagochtend terecht met vragen over opvoeden en opgroeien in Wageningen.

Meer informatie
• Aanmelden voor deze inloopochtend is niet nodig. U kunt binnenlopen tussen 10.00-12.00 uur.

Week van de hoogbegaafdheid
De inloopochtend wordt georganiseerd in de Week van de Hoogbegaafdheid. Deze week is van 7-15 maart 2020. In heel het land zijn er dan activiteiten rondom dit thema. Kijk voor meer informatie over deze week op www.weekvandehoogbegaafdheid.nl

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Startpunt Wageningen,
Rooseveltweg 408A, Wageningen, Nederland.

Meer informatie: