Informatiebijeenkomsten Slimme senioren

In by IHBV


Evenement beschrijving

De werkgroep Hoogbegaafde Senioren van het IHBV (https://www.ihbv.nl/hb-senioren/) verzorgt informatie- en discussiebijeenkomsten over het herkennen van hoogbegaafdheid bij senioren en hun zoeken naar zingeving en langdurige verbinding.

Doelgroep
Senioren die zich (mogelijk) herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid, familieleden en naasten van deze mensen, mantelzorgers, zorg- en welzijnsprofessionals die met ouderen werken en andere geïnteresseerden.

Dag, locatie en tijd
Datum: 08 maart 2022

Locatie: Cultuurbank Best, Raadhuisplein 30, 5683 EA Best (https://cultuurbankbest.nl/).

Toegankelijkheid Cultuurbank Best: alle openbare ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk. Een lift en invalidetoilet en -parkeerplaats zijn aanwezig.

Parkeren: er is volop parkeergelegenheid in de directe omgeving van De Cultuurbank Best. Hier is de blauwe zone van toepassing, waardoor u tijdens de bijeenkomsten uw parkeerschijf neer moet leggen om 2 aaneengesloten uren gratis kunt parkeren. Parkeren buiten de blauwe zone kan op de parkeerplaats aan Den Ekker, schuin tegenover de supermarkt.

Oplaadpunt elektrische fiets en auto: het dichtstbijzijnde oplaadpunt voor een elektrische auto: parkeerterrein Raadhuisplein, ter hoogte van de Hoofdstraat (50 meter afstand). Meer oplaadpunten in het centrum van Best vindt u bij het NS Station en hoek Nieuwstraat/Den Ekker.

Routebeschrijving: De Cultuurbank Best is met de auto eenvoudig te bereiken vanaf de A2, A58 en A50.

Openbaar vervoer: op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centraal station. Verlaat het station aan centrumzijde, voor de bioscoop naar links, rechtsaf de Hoofdstraat in voorbij de kiosk en gemeentehuis naar rechts: je ziet De Cultuurbank Best voor u liggen.

Bushalte: Nazarethstraat 35, lijn 3, 204 en 260 (op 100 meter afstand)

Kosten: 8,50 euro p.p. inclusief koffie en thee.

Er zijn twee identieke sessies die elk anderhalf uur duren
13.30 tot 15.00 uur
15.30 tot 17.00 uur

Maximum 25 deelnemers per sessie.

Aanmelden
Wil je zeker zijn van een plaats, dan kun je je aanmelden via https://ihbv.nl/inschrijven-voor-ihbv-evenementen/. Kies daar voor het evenement met het tijdstip van je keuze.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Cultuurbank Best,
Raadhuisplein 30, 5683 EA Best, Best, Nederland.

Meer informatie: