Individueel (wandel) coaching voor ouders van hoogbegaafde kinderen

1qay2wsx

Placeholder

Evenement beschrijving

Individuele coaching voor ouders van hoogbegaafde of bijzondere kinderen. Waarom? Omdat ik elk kind gun om liefdevol op te groeien.  

Voor onze kinderen is er inmiddels gelukkig een breed aanbod aan ondersteuning. Maar wie is er voor de ouder?

Ik ben ervaringsdeskundige, opgeleide ADHD/ADD coach, en ik ben erin gespecialiseerd om ouders te ondersteunen. De ouders zijn wellicht de belangrijkste pijler in het welzijn van het (hoog) begaafde kind. Vandaar ook mijn drijfveer om met ouders te werken, want een gelukkige ouder is de beste gids voor het (bijzondere) kind.

Als je je hierin herkent of nieuwsgierig bent geworden dan nodige ik je van harte uit voor een individueel coachingsgesprek.

De kosten zijn 15 euro per coachingsgesprek. Gedurende de week van de hoogbegaafdheid bied ik in principe elke dag een plek aan voor dit gereduceerd tarief. In de meeste gevallen zal dit om 10.00 uur zijn. Als je zeker wilt zijn van een plek dan geef je direct op via e-mail, want vol is vol. 

Als het weer het toelaat, lopen we 1 uur (start bij mijn praktijk) waarbij alle ruimte is voor jouw verhaal. Als het weer tegen zit of jij niet wilt/kunt lopen dan kunnen we ook in mijn praktijk terecht. Lopend kom je tot bijzondere oplossingen, en je situatie vraagt ook om bijzondere oplossingen.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

ADHD praktijk Delft,
Henry Dunatlaan 79, 2614 GL Delft.

Meer informatie: