VOLZET – Hoogbegaafd: relatie & seksualiteit – 1op1 gesprek (vrije donatie)

Glowandgrow

Placeholder

Evenement beschrijving

Wie ben ik

Hallo,

Mijn naam is Yingjia (she/her). Ruim 2 jaar geleden heb ik ontdekt dat ik hoogbegaafd ben. Dat was voor mij een moment van “wedergeboorte”. Sindsdien heb ik mezelf toestemming gegeven om 100% mezelf te zijn. Ik heb alle domeinen van mijn leven gerevalueerd: werk, hobbies, relaties, passies,…

Na een korte, lange zoektocht, heb ik ontdekt dat mijn passie en missie ligt in mensen ondersteunen in ontdekken van nieuwe mogelijkheden en te verbinden met hun bron van voldoening. 

Daarom heb ik een bold move gedaan en omgeschoold naar sekscounselor en relatiecoach. In mijn praktijk “Glow & Grow” in Tienen ontvang ik cliënten met vragen over seksualiteit en relaties. Mijn aanpak is “east meets west”-aanpak: ik combineer technieken uit verschillende tradities (oosters, westers, afrocuban). Centraal staat altijd pyscho-emotioneel lichaamwerk. Wil je meer info: kan je mijn site bezoeken

Gratis 1 op 1 gesprek

Ben je nieuwsgierig naar mijn aanpak? Wil je praten over relaties (met je partner, met je ouders, met je werkgever, met je vrienden,…)? Heb je “ei” over topic rond seksualiteit en wil je in een veilig setting je ei kwijt? Wil je informatie aan de slag gaan met je vrouwelijke sensualiteit?

Tijdens de week van de hoogbegaafdheid bied ik dagelijks een 1op1 online gesprek van max 60min aan, vrije donatie.  Registreer hier en we werken de details verder uit.

Ik kijk ernaar uit om met je kennis te maken.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Glow and Grow,
Slachthuisstraat 88, 3300 Tienen, België.

Meer informatie: