Hoe ga ik om met mijn hoogbegaafde kind?

In by JanineKallenbach


Evenement beschrijving

Hoe ga ik om met mijn hoogbegaafde kind?

 

Ben jij de ouder van een of meerdere hoogbegaafde kinderen en woon je in de omgeving van Rotterdam-Schiebroek?
Dan is deze bijeenkomst wellicht wat voor jou!

 

In de Week van de Hoogbegaafdheid organiseren Lilian van Honk (Timmerclub en plusklas Gioia) en Janine Kallenbach (trainer Persoonlijk Vaardiger) een inloopmiddag voor ouders van hoogbegaafde kinderen.

 

In het atelier van Timmerclub Gioia zijn zowel jullie als jullie kinderen welkom om samen te praten over de uitdagingen van het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. De kinderen kunnen zich in het atelier samen uitleven op hogere orde uitdagingen die tegemoet komen aan hun behoefte tot kritisch nadenken, probleem oplossen, discussiëren en creëren.

 

Intussen gaan jullie als ouders met elkaar en Janine en Lilian in gesprek over de uitdagingen waar je tegenaan loopt in de opvoeding van jouw hoogbegaafde kind. Janine en Lilian, beide zelf hoogbegaafd en ouder van ieder twee hoogbegaafde zoons, combineren hun kennis van hoogbegaafdheid en persoonlijke ontwikkeling om dit gesprek én jullie kinderen te begeleiden.

 

De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig. Er staan koffie, thee, limonade, koekjes en een compleet uitgerust atelier voor jullie en je kinderen klaar. En wie weet? Als het jullie en ons bevalt geven we er een vervolg aan!
Je enige investering is tijd en € 5,- tegemoetkoming in gemaakte kosten.

 

Waar: Timmerclub Gioia, Veldkersweg 16, Schiebroek, Rotterdam, ingang aan de Dovenetelstraat

Wanneer: zaterdag 12 maart van 13.30 tot 15.30 uur.

 

Tot dan!
Lilian en Janine

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Timmerclub Gioia,
Veldkersweg 16, Rotterdam, Nederland.

Meer informatie: