Het beoogde effect van het leren van Spaans met “Juan y Rosa” op elke leerling van de basisschool en het hoogbegaafde kind in het bijzonder.

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

In de vorm van een workshop vertel ik u en laat ik u ervaren hoe de “Juan y Rosa” leermethode het hoogbegaafde kind uitdaagt om ‘leren’ als een toffe uitdaging te gaan ervaren.

Om de minimale eisen van de basisschool te behalen hoeft een hoogbegaafde leerling niet echt te werken. Het gaat bij hem vanzelf. De vragen zijn eenvoudig en de antwoorden bijna te gemakkelijk om te geven. Het gevolg van het laatste is dat er antwoorden mogelijk worden gegeven die niet begrepen worden omdat er een denkproces op gang is gezet die dieper gaat dan nodig. Leerprocessen die nodig zijn om een vreemde taal te leren, worden evenmin aangeboord. Voor het leren van een vreemde taal moet je gewend zijn om te leren met een lange spanninsgboog.

De leermethode Juan y Rosa biedt de leerling allerlei mogelijke leerstrategieën aan en laat hem ermee werken. Zo krijgt iedere leerling die werkt met deze methode een uitgebreide schat aan leermogelijkheden mee om gepast elke leeruitdaging aan te kunnen. Met deze ervaring treden ze goed bepakt en bezakt het leren op de middelbare school tegemoet.

U als professional gaat in de workshop ervaren hoe de leermethode het hoogbegaafde kind meeneemt om allerlei leerstrategieën onder de knie te krijgen.

Meld u aan via [email protected] en geef aan of u liever langskomt of via Skype wilt meedoen op maandagavond 9 maart om 19:30 uur.

 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Cinospaans - Antoinette Gerichhausen heet u van harte welkom,
Winterdijk 52, Huissen, Nederland.

Meer informatie: