HB & HSP borrel Utrecht

In by HBHSPutrecht


Evenement beschrijving

Op zondag 12 maart wordt er weer de maandelijkse HB & HSP borrel georganiseerd!
De borrel is een laagdrempelige manier om andere (vermoedelijk) hoogbegaafden die ook hooggevoelig zijn te ontmoeten.

Vanaf 13 uur ben je welkom in ‘t Taphuys in Utrecht. We zitten links achterin aan lage tafels (een lange rechthoekige tafel en twee ronde tafels).

Voel je vrij om tijdens de middag regelmatig van stoel te wisselen zodat je met verschillende mensen kunt kennismaken.
Je eigen drankjes kun je bestellen en meteen afrekenen via een QR code op de tafel. Of je kunt je eigen wijn en bier tappen met een kaart die je bij de bar kunt kopen.

Mocht je het spannend vinden om te komen, dan raad ik je aan om rond 13 uur te komen en mij (Melanie) aan te spreken. Ook voor vragen kun je bij mij terecht (aan het begin van de borrel).

Ook als je niet zeker weet of je hoogbegaafd bent, ben je van harte welkom! Een borrel is juist een fijne manier om meer over hoogbegaafdheid te weten te komen en ervaringen uit te wisselen.

Als je je niet herkent in hooggevoeligheid, zou ik je aanraden om naar een ander event te gaan voor hoogbegaafden, daar zijn er genoeg van. 🙂 Verspreiding van complottheorieën/nepnieuws kun je ook op genoeg andere events doen, dat vind ik niet passen bij deze borrels.

Het lijkt mij heel gezellig om jullie (weer) te zien bij de borrel! Aanmelden kan via de Facebook-groep. Om toegelaten te kunnen worden dien je drie vragen te beantwoorden (of je je voor wilt stellen in de groep, wat je herkent in HB en wat in HSP).

Details

Aanmelden via de website:

Adres

't Taphuys,
Mariaplaats 3, 3511 LH Utrecht, Nederland.