HB-Café Zuid-West: De ontdekking van je leven

In by hb-cafe-zuidwest


Evenement beschrijving

De ontdekking van je leven

HB-Café Zuid-West nodigt je van harte uit om in de Week van de Hoogbegaafdheid weer in levende lijve bij elkaar te komen. Op donderdag 10 maart maken we er dan graag een écht HB-Café van. Er is geen spreker, maar we gaan met elkaar in gesprek over de ontdekking van je leven: de ontdekking van hoogbegaafdheid.

Ontdekken dat je (waarschijnlijk) hoogbegaafd bent, kan je wereld behoorlijk op zijn kop zetten. Er vallen allerlei puzzelstukken op hun plaats waarvan je het bestaan niet wist. Het kan vreugde, opluchting, maar ook verwarring en gevoelens van rouw oproepen.

Hoe kwam je er achter dat je wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn? Wat deed dat met jou en de manier waarop je in het leven staat? Zijn er dingen veranderd? Wanneer is het voor jou een gave en wanneer een last?

Dit zijn zomaar wat vragen die aan bod zouden kunnen komen. De insteek van dit HB-Café is om ervaringen uit te wisselen, te onderzoeken en ontdekken, van elkaar te leren maar ook elkaar leren kennen. Het wordt een bijzonder interactieve avond dus voor zowel ‘verse’ als ‘ervaren’ hoogbegaafden en voor die mensen die nog volop aan het ontdekken zijn.

We komen bij elkaar op donderdag 10 maart bij Hotel Van der Valk Princeville in Breda, volgens de dan geldende coronaregels. Als die voorschrijven dat een geldige QR-code nodig is, dan zijn wij en Van der Valk daaraan gebonden. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Zorg dus ook dat je een mondkapje bij je hebt als dat nodig is en blijf thuis bij klachten. De dag voor het HB-Café krijg je nog een mail met actuele praktische informatie vanuit [email protected]

De zaal gaat open om 19.00 uur. Om 19.30 uur beginnen we met een korte introductie van hoogbegaafdheid en verkenning van jullie behoeftes, verwachtingen en vragen. Om 22.00 uur sluit het HB-Café. De kosten bedragen 17,50 en zijn direct te voldoen bij inschrijving. Koffie, thee en water zijn inclusief. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

HB-Café Zuid-West is een initiatief van het IHBV, het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen. De primaire doelgroep zijn hoogbegaafden zelf, maar partners, vrienden, familie, professionals en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom.

 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Hotel Princeville Breda,
Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda, Nederland.

Meer informatie: