Groepscoaching: Imposter syndrome en arrogantie (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

Maak je je zorgen dat je arrogant overkomt op anderen als je deelt dat je hoogbegaafd bent? Voelt het überhaupt ‘cringe’ om het woord ‘hoogbegaafd’ uit te spreken? Vraag je je af ‘Wie denk ik wel niet dat ik ben om mezelf als hoogintelligent te bestempelen?’. Voel je ongemak als je eraan denkt ‘slimmer’ te zijn dan anderen?

In deze sessie kijken we naar de thema’s “imposter syndrome’ en ‘arrogantie’. Ze lijken tegenovergesteld, maar er is meer samenhang dan je denkt..

 

Dit evenement is geen lezing, geen masterclass, geen webinar… Maar een groepscoaching evenement. Gecoacht worden in een (kleine) groep is enorm waardevol, omdat je zult merken dat er ontzettend veel herkenning is. Ook kun je enorm veel leren van luisteren naar hoe een ander gecoacht wordt.

Extra voordeel: als 1-1 coaching voor jou nog iets te spannend aanvoelt, dan is dit een mooie middenweg. Iedereen komt aan bod, maar de focus ligt niet enkel op jou alleen. Dit is geen evenement waar je enkel kunt meeluisteren – actieve participatie is een must.

Beperkt aantal plekken. First come, first serve.

Geen replay – enkel live deelname (vanwege vertrouwelijke aard van coaching).

 

Lees The Smart Rebel Blog. In wekelijkse artikelen schrijft Simone over hoogbegaafdheid en deelt ze inzichten en advies.

Luister naar The Smart Rebel Podcast, waar in elke aflevering een andere HB’er door Simone gecoacht wordt.

Volg ook mee op Instagram @thesmartrebel_

 

Check de website voor andere Smart Rebel evenementen tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid: www.thesmartrebel.com/courses

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: