Gratis Webinar: Van buitenbeentje naar gestrekt beentje?

Ike Smits

Placeholder

Evenement beschrijving

Van buitenbeentje naar gestrekt beentje!

Van je anders voelen naar er helemaal zijn….

Speciaal voor hoogbegaafde jongeren en jongvolwassenen

Dit online Webinar is speciaal voor hoogbegaafde jongeren en jongvolwassenen. Je voelt je een buitenbeentje, anders, eenzaam, hebt ruzie met de ander….of jezelf….maar diep in je hart wil je ook met gestrekt been het leven in stappen. Ik schrijf in de titel bewust ‘tje’ achter: gestrekt been. Want angsten kunnen heel reëel zijn en daarom ik gun je een milde liefdevolle manier om je uitdagingen aan te gaan.

Waarom waren anderen aan het genieten en vond jij er niets aan?

Ooit, op een dag, keek je voor het eerst met onbezorgde open ogen de wereld in. En terwijl de levensjaren erbij kwamen ontdekte je dat je anders was. Of misschien had je dat niet door maar keek je wel eens om je heen en vroeg je af waarom anderen aan het genieten waren en jij er niets aan vond. Je verlangde naar contact maar de reacties van de anderen waren regelmatig niet om blij van te worden. Zeker op school vroeg je je wel eens af wie er gek was: jij of die ander. Om hier mee om te gaan bedacht je allemaal goede oplossingen. Nu, als jongere of volwassene ben je toe aan wat anders. Van buitenbeentje naar gestrekt beentje!

Ben jij klaar met het buitenbeentje zijn?

Als gestalttherapeut sta ik stil bij hoe jij het contact ervaart met de wereld om je heen. Verlangens en angsten maken dat je bepaalde keuzes maakt, dat je contacten aangaat, of jezelf liever afsluit….  Ben jij klaar met het buitenbeentje zijn? Hoe wil jij verder? Hoe kom jij af van beperkende overtuigingen?  Kan jij met een gestrekt beentje de wereld instappen? Als ervaringsdeskundige ken ik de pijn uit mijn directe omgeving.

Ga je mee op pad tijdens dit interactieve Webinar?

Details

  • Organisator: Praktijk Destina
  • maandag 8 maart, van 20:00 tot 21:30
  • https://destina.nu/
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Praktijk Destina,
Brahmsstraat.

Meer informatie: