Gratis webinar: Hoogbegaafdheid en spiritualiteit

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Hoogbegaafdheid en spiritualiteit zijn nauw met elkaar verbonden. Toch staan veel hoogbegaafden negatief tegenover spiritualiteit omdat ze het vaak verbinden aan religieuziteit. Spiritualiteit in zijn pure vorm is echter niet religieus en gaat vooral over het besef dat er meer is tussen hemel en aarde.Van nature beschikken we over gaven die mensen kunnen ontwikkelen om in contact te staan met datgene wat zich tussen hemel en aarde bevindt. De meeste hoogbegaafden beschikken, in hoge mate, over de aanleg tot deze gaven maar vinden het lastig omdat ze niet weten wat ze er mee moeten, of hebben geleerd om het eng te vinden.

Ikzelf heb in 2002 een bijzondere spirituele ervaring gehad waarna mijn wereld stapje voor stapje veranderde. Inmiddels is voor mij helder waarom hoogbegaafdheid en spiritualiteit nauw met elkaar verbonden zijn. Hoe dat zit wil ik jullie in deze sessie graag gaan uitleggen. Ik zal vertellen over mijn ervaring en hoe dat mijn leven veranderd heeft.

Op dit moment in de tijd worden wij weer heel dicht bij onszelf gebracht en stellen veel mensen zichzelf de vraag of ze wel gelukkig zijn in het leven dat ze leiden, in het werk dat ze doen en in de wereld waarin ze leven. Hoe kunnen ze weer dichter bij zichzelf  komen? Allemaal onderwerpen waarop vanuit spiritualiteit goede en leerzame antwoorden te geven zijn.

Je bent van harte welkom bij deze sessie! Je kunt je opgeven via onderstaande link.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Andelst, Online.

Meer informatie: