Gratis telefonisch spreekuur op 11 en 13 maart

Begaafd op Maat

Placeholder

Evenement beschrijving

Gratis telefonisch spreekuur voor ouders, leerkrachten, intern begeleiders en directie van (hoog)begaafde basisschoolleerlingen

Voor ouders

Als ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind, kan de opvoeding en begeleiding een extra uitdaging zijn. Op zo’n moment is het prettig om te sparren met een deskundige, zodat er een goede balans komt in de gezinssituatie waarbij iedereen zich prettig voelt, passend bij de behoeften en overtuigingen die in uw gezin van belang zijn.

Voor leerkrachten

De begeleiding van een vermoedelijk (hoog)begaafde leerling kan vragen oproepen bij leerkrachten. Het is dan prettig om te overleggen met een ervaren leerkracht en ECHA-begaafdheidsspecialist die in de onderwijspraktijk ruime ervaring heeft met groeps- en individuele begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen. Hierbij valt onder andere te denken aan leerlingen die aanpassingen in de leerstof nodig hebben, motivatieproblemen en/of (gedrags)problemen hebben.

 Voor intern begeleiders en directie

Van scholen wordt steeds vaker een visie gevraagd op het gebied van begaafdheid. Ik heb ruime ervaring met het schrijven van begaafdheidsbeleid en het implementeren ervan. Hierbij komen belangrijke keuzes kijken. Te denken valt bijvoorbeeld aan signalering, het al dan niet opzetten van plusklassen, selectie van leerlingen, het onderwijsaanbod op een hoger plan brengen en het opzetten van een scholingsplan voor leerkrachten. In dit proces kan ik adviseren en meedenken over de mogelijkheden passend bij de basisschool.

 

U kunt een telefonische afspraak met mij inplannen in de Week van de Hoogbegaafdheid voor:

woensdag 11 maart 9:00 – 13:00 uur

vrijdag 13 maart 13:00 – 17:00 uur

Iedere afspraak duurt maximaal 30 minuten. Er worden geen kosten berekend. Voor mijn reguliere tarieven verwijs ik u naar mijn website: http://www.begaafdopmaat.nl

Ytien de Jong

ECHA-Specialist Hoogbegaafdheid

www.begaafdopmaat.nl

 

Neem contact op voor het inplannen van een afspraak:

[email protected]

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Heel Nederland,
Aalsmeer, Netherlands.

Meer informatie: