Gratis telefonisch spreekuur

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Sta je aan het begin van de ontdekkingstocht m.b.t. jouw (vermoedelijke) hoogbegaafdheid? Misschien ben je er net achter gekomen dat je kind hoogbegaafd is en herken je ook jezelf in de informatie die je leest. Of ben je door een kennis of hulpverlener gewezen op de mogelijkheid.

Er op latere leeftijd achter komen dat je (vermoedelijk) hoogbegaafd bent, maakt veel emoties los. Misschien vraag je je af of je jezelf eigenlijk wel kent. Een proces van rouw over wie je dacht te zijn begint en vervolgens mag je jezelf opnieuw leren kennen; bekeken vanuit het hoogbegaafdheids perspectief.

Tijdens de ‘Week van de Hoogbegaafdheid’, kun je gratis telefonisch met mij van gedachten wisselen over jouw proces. Wat doet het ontdekken van jouw (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn met je? Waar loop je tegenaan? Waar kun je terecht en welke boeken kun je lezen? Ik ben LifeCoach voor hoogbegaafde volwassenen en help je graag op weg.

Woensdag 10 maart kun je me bellen tussen 10.00 – 12.00 uur. Ben ik al in gesprek? Stuur me dan een berichtje via Whatsapp en ik bel je terug.

Hartelijke groet,

Jolanda

Begaafd in Balans

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Verkerckstraat 51, Surhuisterveen, Nederland.

Meer informatie: