Gratis Online Coachingsessie van 30 minuten

In by kirstenwinnelinckx


Evenement beschrijving

Ben je HB of vermoed je dat je HB bent? Wil je beter leren omgaan met je anders-begaafdheid? Je minder gefrustreerd of onrustig voelen? 

Heb je nood aan afwisseling en uitdaging op het werk, en hop je daarom van job naar job? Of geraak je snel uitgekeken op je taken en steekt de verveling dan de kop op? Leg je de lat hoog voor jezelf en/of voor mensen in je omgeving?

Geraak je moeilijk geconnecteerd met collega’s? Vinden ze je te kritisch omdat je al lang op voorhand allerlei gevaren kan detecteren? Of vind je geen aansluiting omdat je niet van praten-over-koetjes-en-kalfjes houdt? Vind je samenwerken niet altijd gemakkelijk?

Twijfel je over je loopbaan? Over hoe jij je potentieel kan inzetten op het werk? Of wil je ontdekken hoe je een werkcontext kan creëren waardoor jij stralend jezelf kan zijn?

Wacht niet langer en zet vandaag de stap naar loopbaanbegeleiding! 

Hoi, ik ben Kirsten Winnelinckx. Ik help hoogbegaafde volwassenen stralend zichzelf te zijn. Omdat ik het elke hoogbegaafde toe wens om zijn of haar talenten ten volle te benutten. Want stel je eens voor dat jij erin zou slagen om al dat potentieel dat je hebt als hoogbegaafde in te zetten, en je je hoogbegaafdheid als een prachtig geschenk kan gaan zien? Dan kan je keuzes maken die bij jou passen, kan je een omgeving creëren die werkt voor jou en kan je écht iets gaan betekenen voor de wereld. 

Ik ben zelf HB en HSP en begrijp heel goed waar jij mee worstelt.

Lees mijn verhaal op mijn website. En boek een gratis online coachingsessie van 30 minuten in op mijn website. Als coach vind ik het superbelangrijk om tijd te maken voor een goed gesprek. Daarin hebben we het over waar jij mee worstelt en wat jij anders wil. Het is meteen de goede gelegenheid om aan te voelen of er een ‘klik’ is tussen ons. Wil je nadien verdergaan met de coaching? Dan kan dat met de VDAB-loopbaancheque (zie hier voor de voorwaarden) of aan het reguliere coachingstarief. Ik coach live in mijn praktijk in Veltem-Beisem (in de buurt van Leuven), maar ook online via zoom.

Details

  • Organisator: Vuurvlieg
  • van: donderdag 10 maart 20:00 tot: donderdag 10 maart 22:00
  • https://www.vuurvlieg.be
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Vuurvlieg,
Hollestraat 32, 3020 Herent, België.

Meer informatie: