Gratis E-book- De ‘Reisgids van een Snelle, Sensitieve, Creatieve Denker’

In by The Poetry of creation


Evenement beschrijving

In De week van de Hoogbegaafdheid deel ik op mijn website; www.thepoetryofcreation.nl, gratis, het eerste deel van het boek wat ik aan het maken ben en wat hopelijk later dit jaar uitgegeven zal worden; Een korte route van de uiteindelijke Reisgids van het Snelle, Sensitieve, Creatieve Brein; een creatief hoogbegaafd potentieel.

Deze praktische, positieve reisgids maak ik op basis van onderzoek, studie en mijn eigen professionele en persoonlijke ervaring. De bedoeling van de Reisgids is deze breinen te leren begrijpen en te kunnen ondersteunen. Ik geef je tijdens deze korte route alvast handvaten en eerste wegwijzers. Aan de hand van deze versie van de reisgids kun je dit brein al in de basis leren kennen. Het wijst eenvoudig de weg naar eerste herkenning. Een uitgebreide route met meer gedetailleerde informatie zal later verschijnen in een papieren versie.

Mijn missie is de kennis over het Snelle, Sensitieve, Creatieve Brein; Creatief hoogbegaafde brein te verspreiden en daarmee ook het genoegen dat die kennis maar vooral het samen leven en leren met creatief hoogbegaafden je verschaft.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

The Poëtry of Creation,
Kloosterstraat 66, 2021 VP Haarlem, Nederland.

Meer informatie: