Gratis 1-1 coachsessies voor volwassenen tijdens deze Week (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

Boek een gratis 1-1 coachsessie met Simone Eringfeld (oprichtster van The Smart Rebel).

Voor wie? Voor volwassenen die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn en op zoek zijn naar meer begrip en inzicht rondom HB-zijn. Ben jij er klaar voor zijn om je talenten, carrière, en ambities naar een nieuw niveau te tillen? Dan is deze 1-1 sessie voor jou.

Wellicht heb je een bepaald vraagstuk of probleem dat je wilt bespreken. Of misschien ben je vooral nieuwsgierig naar wat coaching is en wat het je kan brengen. Ik heb honderden coachingsgesprekken gevoerd met hoogbegaafden. Elk gesprek is uniek, met vaak onverwachte wendingen, maar één ding is zeker: je verlaat de sessie met een hoop nieuwe inzichten en inspiratie.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. First-come-first-serve.

Tijdsduur? Er is geen vaste tijdsduur. Een coaching-sessie duurt zo lang als nodig is om nieuw inzicht te bereiken. Dit loopt doorgaans uiteen van 45 – 90 minuten. Houd hier rekening mee in je planning.

Aanmelden via de website: www.thesmartrebel.com/bookings

Kies via de website een tijdslot waarop je beschikbaar bent. Als jouw boeking geaccepteerd wordt, ontvang je automatisch een email met daarin de Zoomlink. Er zijn elke dag slots beschikbaar tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid (4-12 maart).

 

Over Simone Eringfeld & The Smart Rebel:

Simone Eringfeld is coach voor hoogbegaafden, onderwijskundige, onderzoeker, kunstenaar, auteur en spreker. Via haar bedrijf The Smart Rebel begeleidt zij hoogbegaafde mensen vanuit de hele wereld. Onder haar klanten bevinden zich o.a. ondernemers, professionals, HB studenten, onderzoekers, sprekers en creatives.

Naast haar coaching, onderneemt Simone momenteel een PhD in Polar Studies (Antarctic Research) aan de University of Cambridge. Ze heeft een Master in Onderwijskunde van dezelfde universiteit, waar ze prijswinnend onderzoek uitvoerde. Simone heeft meer dan 20 publicaties op haar naam staan, produceerde meerdere podcasts en muziekalbums, en geeft regelmatig keynotes en lezingen aan universiteiten en op conferenties. In 2021 ging zij op spreektour door het VK.

Tussen 2016 en 2019 rondde Simone 3 voltijd Bachelor studies af binnen 3 jaar, met cum laude resultaten. Haar verhaal als hoogbegaafde student in het Nederlandse onderwijslandschap gaf aanleiding tot een parlementair gesprek over het beter ondersteunen van deze doelgroep op scholen en universiteiten.

Simone behoorde tot de 50 meest veelbelovende talenten van Nederland in 2022, volgens het Financieele Dagblad (FD). Werk van haar verscheen o.a. in NRC Handelsblad, Het Parool, Times Higher Education, op de BBC en op Radio NPO1.

Voor meer informatie: www.thesmartrebel.com

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid verzorgt Simone nog 2 andere evenementen (deze zijn ook te vinden op de Week van HB website. Aanmelden via www.thesmartrebel.com/courses):

  1. Webinar: ‘Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn’ (4 maart, 10 uur)
  2. Masterclass: ‘Van zelf-sabotage naar next-level succes’ (5 maart, 10 uur)

 

Lees The Smart Rebel Blog. In wekelijkse artikelen schrijft Simone over hoogbegaafdheid en deelt ze inzichten en advies.

Luister naar The Smart Rebel Podcast, waar in elke aflevering een andere HB’er door Simone gecoacht wordt.

Volg ook mee op Instagram @thesmartrebel_

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: