Gooi het roer om!

talenteerjezelf

Placeholder

Evenement beschrijving

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vastdenken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is een intensieve coachsessie van ongeveer anderhalf uur echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende werkvormen, uitgangspunt is steeds jouw vraag.

In de week van de hoogbegaafdheid is het mogelijk om op dinsdag 12-3 en op donderdag 14-3 een afspraak te maken van ongeveer anderhalf uur. Vanaf 9.00, 11.00, 13.00 of 15.00

Ervaring:

Gisteren ben ik naar een een intervisie gesprek met Adrienne geweest. In een prachtig gebouw werd ik ontvangen door een warme en hartelijke vrouw. Mijn vraagstelling was wat diffuus, eigenlijk had ik het begeleidingsgesprek als een cadeautje gekregen en was ik er heel open ingegaan. Bijzonder dat er eigenlijk na korte tijd wat gebeurde. Het onderwerp ging over mijn werk (met kleine uitstapjes naar vertakkingen met dieper liggende vraagstukken). Samen gingen we op zoek naar de tegenstelling die schuurde. Het proces en inzicht dat daarop volgde bleek toepasbaar op zoveel meer dan alleen het specifieke werkgerelateerde onderwerp waar ik mee begon. Een diep gevoel werd zichtbaar en kon benoemd worden. Wat overvallen door de echte betekenis van hetgeen ik gezien heb, ging ik naar huis. Het cadeautje heb ik dus echt in ontvangst kunnen nemen. Ik neem het nu nog mee, om het in een later stadium verder te openen.

Je kunt meer lezen over mijn visie en mij als persoon via de website

 

 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zero-point,
Ceresstraat 29, Breda, Nederland.

Meer informatie: