Fluistersessies en workshop bewustzijn

In by Newkidstoday


Evenement beschrijving

Open Huis voor Talentontwikkeling 12 maart Velp

Zoek jij passende hulp voor jezelf of jouw kind vanwege vragen over vermoedelijke (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit? Wil je weten of er sprake is van hoogbegaafdheid? Ben je als professional geïnteresseerd? Kom dan op zaterdag 12 maart, in de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid, naar het Huis voor Talentontwikkeling.

Wij zijn een groep gedreven professionals met ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheid. Die kennis en ervaring hebben we gebundeld om jou en je kind nog beter te kunnen helpen.

Een greep uit ons aanbod op zaterdag 12 maart: kennis maken met Peers4Parents bijeenkomsten, de matrixmethode, haptotherapie, de kracht van tekeningen in gesprek, informatie over intelligentieonderzoek, fluistersessies, een workshop bewustzijn en een creatieve activiteit voor kinderen. Je kunt je ook aanmelden voor een kort adviesgesprek.

Praktijk Newkidstoday biedt tijdens deze Open Huis de volgende activiteiten aan: 

Fluistersessies ( 11.15 – 11.45 en 12.00-12.30, max 1 ouderpaar per keer)
Tijdens een fluistersessie ga ik in gesprek met jou als ouder en aan de hand van een foto van je kind kan er ingevoeld worden op zijn of haar  energie. Door deze energie te lezen, kan jouw kind mij als het ware influisteren wat er speelt. Doordat wij samen in gesprek zijn en ik ondertussen invoel op de foto, kun je antwoorden op vragen krijgen die spelen bij het kind zonder dat het kind belast wordt. Het enige wat er nodig is, is een foto van het kind waar het alleen op staat.

Workshop bewustzijn (10.00 – 11.00, max 4 volwassenen en 4 kinderen)
Tijdens de workshop geef ik inzicht in de werkwijze van Praktijk
Newkidstoday aan de hand van een stukje uitleg en gaan jij en je kind(eren) aan de slag met een aantal praktische oefeningen gericht op het vergroten van het bewustzijn. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname aan het open huis is kosteloos. Vooraf aanmelden via de website is wel verplicht (omdat het aantal plekken beperkt is). We zien je graag komen!

Plaats: Het coachhuis, Emmastraat 24, Velp
Datum en tijd: 12 maart van 10.00 tot 14.00 uur. Inloop is vanaf 9.30.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.huisvoortalentontwikkeling.nl. Inschrijven voor verschillende activiteiten vooraf is noodzakelijk.
Heb je nog vragen over de open dag? Mail dan even met [email protected] Dan nemen we contact met je op!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Het coachhuis,
Emmastraat 24A, 6881 SV Velp, Nederland.

Meer informatie: