Peerplex Escape room (jongeren)

In by Peerplex


Evenement beschrijving

Ontsnap aan de maffiabende!

Ben je tussen de veertien en achttien jaar oud? Doe dan mee aan onze Escape room.
Jullie zijn gevangen genomen door een maffiabende en moeten proberen te ontsnappen voordat de maffialeider weer terugkeert naar de plek waar hij jullie gevangen houdt.

Deze Escape room is gemaakt voor volwassenen maar die doen niet mee. Je kan je opgeven als je tussen de veertien tot achttien jaar oud bent. Voor ouders die zich vervelen hebben we een wandeling door Elst uitgezet. Zo kunnen zij met elkaar hun eigen speurtocht doen.

Peerplex is een ontmoetingsplek voor hb-jongeren in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen.

Heb je het idee dat je op een aantal vlakken wat anders bent dan anderen, dat het schoolsysteem niet vanzelfsprekend voor je is, dat je andere interesses hebt dan veel van je leeftijdsgenoten en dat je je vaak moet aanpassen aan anderen? Dan zijn de peergroepen van Peerplex iets voor jou. Het kan een hele opluchting zijn om te ontdekken dat er ook anderen zijn die dezelfde ervaringen hebben.

Deze middag kan je een kijkje komen nemen zonder dat je je ergens aan verplicht. Gewoon samen een tof spel doen en voelen of Peerplex een fijne plek voor jou zou kunnen zijn.

Is een Escape room niet echt iets voor jou? Kom dan naar onze workshop Analoog Photoshoppen op dinsdagmiddag. Voor beide inschrijven kan natuurlijk ook.

Details

  • Organisator: Peerplex
  • van: donderdag 9 maart 15:00 tot: donderdag 9 maart 17:30
  • https://peerplex.nl/
  • Prijs: € gratis

Aanmelden via de website:

Adres

Peerplex, Vida Sana,
Dorpsstraat 29, 6661 EG Elst, Nederland.

Meer informatie: