Deepdive Spelnamiddag

In by Talentvol


Evenement beschrijving

Waarom?

Onze pijlers zijn peers en mentors. Een mentor gaat samen met jou op pad en trekt je verder dan waar zelf dacht te geraken. Peers zijn ontwikkelingsgelijken, kinderen of jongeren die net als jou denken, net als jou zijn. Eenzaamheid en het ontbreken van mensen naar wie ze kunnen opkijken en van wie ze kunnen leren zijn twee belangrijke problemen bij onze tieners. In een wereld die zo anders is dan die van hen staan ze vaak alleen met hun interesses en vragen. De asynchrone ontwikkeling (de cognitieve, emotionele, sociale en lichamelijke ontwikkeling verloopt anders en minder evenwichtig bij uitzonderlijk hoogbegaafden) maakt het er op deze leeftijd ook niet makkelijker op. En daarbovenop komen dan ook de puberhormonen nog eens kijken… Het is een explosieve combinatie. Via de deepdives brengen we onze twee pijlers – mentors en peers – tesamen. Inhoudelijk gaan we samen de diepte in.

Wat?

Twee keer per trimester komen we fysiek samen om in groep kennis te vergaren. We duiken inhoudelijk de diepte in en praten erna nog wat na. Want kennis delen maakt het pas echt leuk.

 

11 maart 2022 – Spelmoment

    • De sociale banden wat smeden, competitief of lekker speels. Daarvoor dienen deze spelmomenten. We brengen zelf spellen mee, maar ze mogen zeker hun eigen spellen meenemen. Wij zorgen voor het lekkers!

 

 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

CC Ter Dilft, Bornem,
Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem, België.

Meer informatie: