deDNKRS Workshop over mindset

brigit

Placeholder

Evenement beschrijving

 

deDNKRS Workshop over Mindset

Komt dit je bekend voor? Uitdaging ga ik liever uit de weg. Als ik kritiek krijg word ik boos en onzeker. Fouten maak ik liever niet, straks denken ze nog dat ik dom ben. Hij is hier veel beter in dan ik, dus ik doe geen moeite meer. Ik kan dit toch niet dus ik doe geen moeite meer.

Dit zijn zomaar een paar uitspraken die voortkomen uit een vaste mindset. Met een vaste mindset heb je de overtuiging dat je talenten en aanleg helemaal vastliggen en niet of nauwelijks te beïnvloeden zijn. Een vaste mindset kan je ontwikkeling en prestaties in de weg staan, zo ontdekte de Amerikaanse Psychologe Carol Dweck, die tientallen jaren onderzoek deed naar motivatie en prestatie. Met haar onderzoek deed Carol Dweck belangrijke ontdekkingen over faalangst en motivatieproblemen en hoe we dit gedrag kunnen voorkomen en bijsturen.

In deze workshop leer je over de mindsettheorie van Carol Dweck en hoe deze  overtuigingen je ontwikkeling en prestaties beïnvloeden. Je ontdekt hoe het met je eigen mindset zit en we oefenen met wat je als ouder of leerkracht kunt doen om kinderen te helpen een groei mindset te ontwikkelen.

Een levendige, inhoudelijk boeiende en praktische workshop!

Gegeven door Hildi Glastra van Loon en Meike van Wegen
Inschrijven via: de site

Details

  • Organisator: deDNKRS gelukkig hoogbegaafd
  • maandag 12 maart, van 19:00 tot 21:00
  • https://dednkrs.nl/
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

deDNKRS - gelukkig hoogbegaafd,
Pieronlaan 7, Amstelveen, Nederland.

Meer informatie: