De herontdekking van je hoogbegaafde zelf – Podcastspecial

In by greenwriting


Evenement beschrijving

Ben jij ondernemend en creatief? Leef jij extra intens? Ben jij hoogbegaafd of extra sensitief? Ben jij jezelf aan het herontdekken? Dan is deze podcastspecial voor jou bedoeld. De stukken die ik voordraag zijn Vergaan talent, Ontaarden, Cliffhanger en Het geluk dat ons nog zal treffen. Deze stukken zullen onderdeel zijn van mijn aankomende boek. Haal er voor jezelf de inzichten, gedachten en lessen uit.

Ga rustig zitten op een plek die goed bij je past, waar jij je prettig en geborgen voelt. Ik neem jou graag mee op mijn reis en dat doe ik aan de hand van vier stukken die ik zelf heb geschreven. Deze creatieve stukken schrijf ik om tot nader inzicht te komen, dat inzicht te gaan doorleven en het in mijn leven te brengen. Soms doe ik dan aanpassingen aan mijn leven door een andere kant op te gaan, maar wel altijd met inbegrip van dat wat is, wat is geweest en waar ik vandaan kom en wat ik heb geleerd. Daar zit veel in wat ik ook in het vervolg op een nieuwe manier kan meebrengen en kan toepassen. Soms is het even lastig om de volgende stap te zetten, maar ik heb er uiteindelijk nooit spijt van.

Dit is een uitnodiging aan jou om niet vast te blijven zitten en continu in beweging te blijven, maar niet zonder je af en toe te bezinnen. Laat mijn voordrachten lekker bezinken en luister ze opnieuw of zo vaak als je wil.

De podcastspecial is beschikbaar vanaf 4 maart 2023. Abonneer je alvast via Spotify of vind de podcast op mijn website. Het gaat om aflevering 4.

De Green Writing Podcast inspireert jou met persoonlijke verhalen en zakelijke inzichten waarmee je het beste uit jouw schrijverschap en ondernemerschap haalt. Op die manier ben je onderscheidend, gebruik je al je zintuigen bij het schrijven en bewandel je nieuwe paden.

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Online,
Heerlen, Nederland.

Meer informatie: